Onze klanten over Garagebedrijf Citonda in Delfgauw

Tal van klanten gingen u voor en vertrouwden hun auto aan ons toe. Hier leest u wat zij van onze service en kwaliteit van werk vonden. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Hebben wij u ook geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto of met een keuring, onderhoud of schadeherstel? Vertel zelf in een berichtje wat u van de service van Garagebedrijf Citonda vond. Dat stellen we erg op prijs!

Voldoet aan de verwachting

31 July 2023

Na een probleem te hebben tijdens de vakantie (in Nederland) met de thermostaathuis is deze bij thuiskomst vervangen. De vraag was wordt deze reparatie onder garantie uitgevoerd daar de eerdere reparatie bijna 6 maanden geleden was. Men deed niet moeilijk daarover en ik vindt dat klasse dus ik vindt dat men hierdoor wel een aanbeveling verdiend.

~ René - Delft

8


Vriendelijk mensen en goede service.

10 May 2023

Bijna een jaar geleden een leuke auto gekocht voor een eerlijke prijs. In de eerste maand 2 kleine dingetjes zonder morren en vlot opgelost. Vandaag 1e keer apk keuring sinds de auto in mijn bezit is geen bijzonderheden vastgesteld. Al met al zeer tevreden met de auto en altijd prima en vriendelijk geholpen.

~ P.R. van Dam - Delft

10


Al meer dan 40 jaar mijn TOP garage

14 April 2023

Meedenken met de klant en niet moeilijk doen bij probleempjes. En zo hoort het ook!! Helemaal goed dus

~ Erik - Gouda

10


Meer dan 20 jaar klantvriendelijkheid en service gericht.

4 April 2023

We hebben altijd Citroën gereden, waarvan meer dan 20 jaar klant van Citonda. Het werd bijna een familie. Altijd bereikbaar en meedenkend. Het was heel erg moeilijk afscheid te nemen van Citroën, deze garage en de mensen toen we besloten een keer een ander merk te rijden. Mochten we weer terugstappen komen we weer bij Citonda terug. Dank jullie wel! Wilma Franchimon, Harri Jaarsma

~ Wilma - Rotterdam

10


Uitstekend!

12 November 2021

Wij hebben 2,5 jaar geleden een occasion gekocht bij Citonda. We waren (en zijn het nog steeds!) erg tevreden met onze aankoop. Onderhoud, APK's en bandenwissels zijn altijd goed geregeld en uitgevoerd. Voor een betrouwbaar adres kan ik Citonda van harte aanbevelen.

~ Peter - Den Haag

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox