Onze klanten over Garagebedrijf Citonda in Delfgauw

Tal van klanten gingen u voor en vertrouwden hun auto aan ons toe. Hier leest u wat zij van onze service en kwaliteit van werk vonden. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Hebben wij u ook geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto of met een keuring, onderhoud of schadeherstel? Vertel zelf in een berichtje wat u van de service van Garagebedrijf Citonda vond. Dat stellen we erg op prijs!

Uitstekend!

12 November 2021

Wij hebben 2,5 jaar geleden een occasion gekocht bij Citonda. We waren (en zijn het nog steeds!) erg tevreden met onze aankoop. Onderhoud, APK's en bandenwissels zijn altijd goed geregeld en uitgevoerd. Voor een betrouwbaar adres kan ik Citonda van harte aanbevelen.

~ Peter - Den Haag

10


super

30 June 2021

kom daar al 20 jaar met div. auto merken altijd perfect.

~ huib - pijnacker

10


Uitstekend bedrijf met kennis van zaken!

2 March 2021

Met mijn Citroen BX kom ik nu al sinds enkele jaren bij Citonda voor reparaties en onderhoud, en ben in al die jaren nog nooit teleurgesteld. Personeel is vriendelijk, beschikt over alle kennis en kunde die nodig is en denkt ook altijd met je mee. Bij dit bedrijf blijf ik komen, een echte aanrader!

~ Robert - Voorburg

10


Super!!!!

11 January 2021

Zeer snelle service. Auto snel gerepareerd.

~ Nol - Pijnacker

8


Citonda staat voor meedenken, vriendelijkheid en goede service

10 September 2020

Al jaren kom ik voor het onderhoud van mijn auto bij Citonda. Men kent daar de klant; je bent zeker geen nummer. Citonda is servicegericht, men denkt mee en de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Onlangs een gebruikte Peugeot 108 gekocht, samen met mijn schoonzoon (auto delen is milieubewust en duurzaam, toch?) en we ruilden allebei een auto in. Dat verliep allemaal heel soepel en netjes. Kortom: we zijn dik tevreden met Citonda !

~ Fennie - Pijnacker

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox