Onze klanten over Garagebedrijf Citonda in Delfgauw

Tal van klanten gingen u voor en vertrouwden hun auto aan ons toe. Hier leest u wat zij van onze service en kwaliteit van werk vonden. Zo weet u van tevoren wat u van ons kunt verwachten. Hebben wij u ook geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto of met een keuring, onderhoud of schadeherstel? Vertel zelf in een berichtje wat u van de service van Garagebedrijf Citonda vond. Dat stellen we erg op prijs!

super

30 June 2021

kom daar al 20 jaar met div. auto merken altijd perfect.

~ huib - pijnacker

10


Uitstekend bedrijf met kennis van zaken!

2 March 2021

Met mijn Citroen BX kom ik nu al sinds enkele jaren bij Citonda voor reparaties en onderhoud, en ben in al die jaren nog nooit teleurgesteld. Personeel is vriendelijk, beschikt over alle kennis en kunde die nodig is en denkt ook altijd met je mee. Bij dit bedrijf blijf ik komen, een echte aanrader!

~ Robert - Voorburg

10


Super!!!!

11 January 2021

Zeer snelle service. Auto snel gerepareerd.

~ Nol - Pijnacker

8


Citonda staat voor meedenken, vriendelijkheid en goede service

10 September 2020

Al jaren kom ik voor het onderhoud van mijn auto bij Citonda. Men kent daar de klant; je bent zeker geen nummer. Citonda is servicegericht, men denkt mee en de medewerkers zijn altijd vriendelijk. Onlangs een gebruikte Peugeot 108 gekocht, samen met mijn schoonzoon (auto delen is milieubewust en duurzaam, toch?) en we ruilden allebei een auto in. Dat verliep allemaal heel soepel en netjes. Kortom: we zijn dik tevreden met Citonda !

~ Fennie - Pijnacker

10


geweldige betrouwbare garage met persoonlijke service

13 August 2020

Ik kom al 33 jaar bij Citonda en ben altijd dik tevreden geweest. In de loop der tijd hebben mijn man en ik al zeker 10 auto's via hen gekocht en ingeruild, zowel nieuw als tweedehands. Wilma en Robert luisteren goed naar onze wensen en veranderde gezinssamenstelling en proberen ons niet iets aan te smeren dat niet bij ons past. Ze zijn flexibel, denken mee en we kunnen altijd snel terecht voor een reparatie, keuring of als er een probleem is. Hoewel we inmiddels niet meer in de buurt wonen gaan we nog steeds naar Citonda en kunnen ons niet voorstellen ergens anders een vergelijkbaar goede service te vinden. Kortom: een erg goede en betrouwbare garage1

~ wietske van batenburg - Rotterdam

10


Mogelijk gemaakt door Mobilox