Over ons

Al meer dan veertig jaar is Garagebedrijf Citonda dé specialist in Citroën auto's in de regio Delft. Naast onze specialistische kennis van Citroën auto’s hebben wij ook vakkundige kennis van een grote diversiteit aan andere automerken. Ons personeel is vakkundig opgeleid en volgt regelmatig bijscholingscursussen om nieuwe ontwikkelingen in de autobranche bij te houden. Breng uw auto langs voor onderhoud, een apk-keuring of klein schadeherstel. Bent u toe aan een andere auto? Kom dan langs om ons uitgebreide aanbod aan occasions te bekijken. We zien u graag bij onze dorpsgarage in Delfgauw, gemeente Pijnacker-Nootdorp, waar we bij aflevering van uw auto een kopje koffie met u mee drinken.

Onze garage in Delfgauw

In onze garage repareren en onderhouden we auto’s van allerlei verschillende merken. Daarbij hebben we uitgebreide en vakkundige kennis van het automerk Citroën. Ons dienstenpakket bestaat onder meer uit:
 

  • Reparatie en onderhoud
  • Banden wisselen
  • Bandenonderhoud
  • Bandenopslag in winter en zomer
  • Apk-keuring & EOBD uitlezen
  • Demonteerwerk
  • Klein schadeherstel
  • Trekhaakmontage
  • Spuitwerk (deze dienst besteden wij voor u uit)

Bij al deze diensten maken wij uiteraard gebruik van gespecialiseerde apparatuur om uw auto optimaal te kunnen verzorgen. Daarnaast bestaat ons team vanzelfsprekend uit vakkundig opgeleid personeel. Tijdens de apk-keuring doen we de dieselroetmeting of viergastest, afhankelijk van het type auto.

Routebeschrijving voor uw bezoek aan Garagebedrijf Citonda

Vanuit Rotterdam - Routebeschrijving
Komt u vanuit Rotterdam? Neem dan afslag 10 (Delft Zuid) richting Pijnacker. Neem bij de eerste rotonde de derde afslag (linksaf) richting Delfgauw. Volg de flauwe bocht naar links en sla vervolgens rechtsaf op de rotonde. Deze weg kunt u volgen tot aan het einde van de Laan der Zeven Linden. Neem hier de afslag rechtsaf en rijd door tot aan de stoplichten. Net na de stoplichten gaat u linksaf en daar vindt u ons aan de linkerkant op de hoek.


Vanuit Den Haag – Routebeschrijving
Indien u vanuit Den Haag komt, neem dan afslag 9 richting Delft. Sla onderaan de Rijksweg rechtsaf en neem vervolgens de tweede afslag links. Rijd deze weg uit tot de rotonde en neem op de rotonde de derde afslag richting Delfgauw. Hier rijdt u de Delfgauwseweg op. Rijd door tot aan het tweede stoplicht. Sla net na de stoplichten linksaf en daar vindt u ons aan de linkerkant op de hoek.

Mogelijk gemaakt door Mobilox